X
تبلیغات
خانواده ايراني
خانواده ايراني
وبلاگي در مورد همه چيزهايي كه به درد خانواده هاي ايراني ميخوره ...
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه بیستم خرداد 1389 توسط مادرگل |
  باسلق باسلق
  موادلازم:  نشاسته                                                                                                                                                يك پيمانه  شكر                                                                                                                              يك و نيم پيمانه  آب                                                                                                                                   يك و نيم پيمانه  گلاب                                                                                                                               نصف پيمانه  كره                                                                                                                           نصف قاشق غذاخوري  گردو                                                                                                                                     به ميزان لازم   طرزتهيه نشاسته را با آب كاملا حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم. شكر را به آن اضافه كرده و روي حرارت هم مي‌زنيم تا غليظ شود. گلاب را افزوده و مرتب هم مي‌زنيم تا مثل يك خمير سفت شود. در آخر كره را به آن اضافه مي‌كنيم. بعد روي فويل پودر نارگيل يا آرد پاشيده و مواد را روي آن پهن مي‌كنيم و گردو را روي آن چيده به وسيله فويل باسلق را لوله مي‌كنيم و مي‌گذاريم دو تا سه ساعت بماند و بعد آن را برش مي‌زنيم. مي‌توان آن را در قالب‌هاي كوچك به صورت لقمه‌اي درست كرد و در آخر روي آن يك نصف گردو گذاشت.

فال حافظ


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.